Polonkai Diána
3900 Szerencs, Felsőkert u. 59. 

Telefon: +36 20 801 8101
Mutassa térképen!

Kölykök

Kiskutyáink nálunk születnek és nőnek fel, melyet megelőz az alom hosszan tartó és alapos megtervezése, a folyamatba minden szakmai tudásomat beleteszem. Ezért is végeztem el 2023-ban a Szaporodás biológiai kurzusomat, amely során rengeteg hasznos tudást és tapasztalatot szereztem. Megtanítjuk a kutyusokat az alapvető higiéniai alapokra a lakásban és a szabadban, a stabil behívásra, boxhoz szoktatjuk, lövésfélősséget tesztelünk és a víz szeretetét (ami alap) magabiztos szintre emeljük. A nap 24 órájában felügyeletünk alatt vannak. Mielőtt új otthonukba mennek, a kölykök oltva, féregtelenítve, oltási programjuk kiskönnyvben rögzítve és FCI törzskönyvvel illetve kezdő felszereléssel távoznak.

Tenyésztői szolgáltatást nyújtunk a kiskutyáink gazdáinak a kutyus élete végéig és szeretünk velük kapcsolatban lenni. Nyaralás esetén is segítséget nyújtunk a kutya elhelyezésében.

2024 év elején elvégeztem a kezdő kölyök kutya alap engedelmességi tanfolyamot, így ezzel is biztosítani szerettem volna, hogy a tőlem elkerülő kiskutyáknak ingyen tréningeket tarthassak.


 

Tekintsd meg az almokról az információkat és a fotókat!

További képeket a galériában lehet megtekinteni!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu